Vacature Promotor / Hostess

Over Redmint

Wij zijn een groeiend jong bedrijf met veel ervaring in field marketing, beurzen en events. Redmint is opgestart met het sterke geloof in mensen en creativiteit. Daarom heeft alles wat wij doen daarmee te maken. Voor onze klanten bedenken wij creatieve activaties en leveren een compleet voorstel incl. concept van A t/m Z. Bekijk ook onze Facebook, LinkedIn of YouTube kanaal om een beter beeld te krijgen van onze look en feel, onze manier van communiceren en de projecten die wij uitvoeren.

Functie

Promotor / host(ess) M/V

Profiel

Heb je een proactieve houding, durf je op mensen af te stappen, weet je de juiste vragen te stellen, kan je het aan om ambassadeur te zijn van A-merken? Ben je daarnaast representatief en spreek je ABN dan is een baan als Promotor wellicht iets voor jou. Heb je ook nog ervaring met modellen-, promotie en/of hostessenwerk? Dan kun je bij ons aan de slag als Host of Hostess.

Je wordt ingezet tijdens activaties, evenementen en beurzen om bijvoorbeeld productdemonstraties te geven, een quiz te presenteren of hapjes en drankjes te serveren. Een interessante job waarin je veel nieuwe mensen ontmoet en op bijzondere plaatsen komt!

Ons aanbod

Start:             Zo snel mogelijk