Alpe d’HuZes: De top is bereikt!

Alpe d’HuZes: De top is bereikt!

Het team van onze eigen sportieve collega Denise van team NH Hotel Group heeft na 5 uur, 16 minuten en 21 bochten de top bereikt! Denise deed mee aan de Alpe d’HuZes, een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Als sponsor feliciteren wij Denise en haar team voor deze geweldige prestatie!

Met Redmint naar de top!

Op 2 juni 2016 is het zover, dan is het team van NH Hotel Groep voor het 3de jaar als partner verbonden aan de Alpe d’HuZes en Redmint helpt hen daarbij!

Onze eigen sportieve collega Denise zal zich dit jaar voor dit fantastische doel van het KWF committeren samen met haar man Bart en haar zoontjes. Bart gaat samen met hun jongste zoon Pascal van 6 jaar fietsen en Denise trotseert de berg hardlopend met hun oudste zoon Ramon.

Zij zullen proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen wat niet eenvoudig zal zijn! Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ gaan er dit jaar ± 5000 wielrenners deelnemen aan Alpe d’HuZes. Geld wat hard nodig is en gebruikt zal worden voor het verrichten van onderzoek.

Wij wensen het hele team heel veel succes met alle voorbereidingen!

Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook? Steunen kan via deze pagina. Elke sponsoreuro wordt enorm gewaardeerd!

 

Bart-Denise-van-den-Hauten