redmint-staat-in-fonk-bericht

Leuk artikel over Redmint in de nieuwste fonk magazine!

Lees meer over het Seminar Winkelcentrum Merkactivatie hieronder in de nieuwste fonk magazine op fonkonline.nl

 

Leuk artikel over Redmint en het Seminar Winkelcentrum Merkactivatie in de nieuwste fonk magazine!

 

redmint-fonk

Seminar Winkelcentrum Merkactivatie

Eerste editie Seminar Winkelcentrum Merkactivatie een succes!

Op 31 mei 2016 vond in Stadshart Amstelveen de allereerste editie van het Seminar Winkelcentrum Merkactivatie plaats, wat mede mogelijk werd gemaakt door activatiebureau Redmint en commercieel vastgoedexploitant Unibail-Rodamco.

Al met al was het een succesvolle middag met sprekers als Rob Benjamens, Otto Ambagsheer en Hendrik-Jan ten Dam over hoe marketeers de jaarlijks 37 miljoen bezoekers in winkelcentra konden bereiken en ‘beraken’.

Bekijk onderstaande video en de foto’s voor een mooie impressie:

 


Meer weten?
Wil je meer informatie over de locaties van Unibail-Rodamco en de activatie mogelijkheden voor jouw product of dienst? Neem dan vrijblijvend contact op met Redmint.


Blijf op de hoogte

Wil je niets missen van onze inspirerende seminars, activaties en kennissessies? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Seminar Winkelcentrum merkactivatie

Redmint organiseert Seminar Winkelcentrum Merkactivatie

Een middag over ‘Harde cijfers in plaats van zachte beloftes’

Activatiebureau Redmint en commercieel vastgoedexploitant Unibail-Rodamco organiseren het Seminar Winkelcentrum Merkactivatie op dinsdag 31 mei a.s.

Otto Ambagtsheer, managing director Benelux Unibail-Rodamco en Rob Benjamens, zullen spreken over activaties in hoogwaardige winkelcentra. In harde cijfers gezegd: hoe bereik je 40 miljoen consumenten?

Vervolgens zal middels een rondleiding door Stadshart Amstelveen geïllustreerd worden waar de kansen voor marketeers liggen om van prospects klanten te maken en shoppers niet alleen te bereiken, maar ook te ‘beraken’.

Bekijk ook ons artikel in fonk magazine.

Gratis inschrijven

Voor meer informatie over het programma en voor inschrijven ga je naar: www.redmint-events.nl/registreren.