Redmint Refresh

Redmint Refresh weer geslaagd!

Net als de vorige keer was de derde sessie van onze Redmint Refresh weer geslaagd! Na het welkomstwoord van Leon Bosch, namen onze jonge sprekers Laura (20) en Julie (18) Moens je mee naar hun generatie, Generatie Z. Redmint organiseert een paar keer per jaar de Redmint Refresh en nodigt haar klanten en relaties uit voor een verfrissende blik, inspiratie en een moment om nieuwe relaties te ontmoeten.

Wil je een impressie van de dag bekijken? Bekijk dan onze foto’s. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

redmint-jos-burgers-bericht

Tweede editie Redmint Refresh geslaagd!

De tweede editie van onze Redmint Refresh met als thema ‘Geef nooit korting!’ was weer zeer geslaagd! Een volle zaal, slimme tips en een gezellige borrel als afsluiting! Redmint had op 28 september 2015 haar klanten en relaties uitgenodigd voor een verfrissende blik, inspiratie en een moment om nieuwe relaties te ontmoeten.

Na het welkomstwoord voor deze tweede editie was het de beurt aan marketing-goeroe Jos Burgers die een frisse, informerende als amusante seminar gaf met als onderwerp ‘Geef nooit korting!’.

Jos Burgers bleek een enthousiast en bedreven spreker met een groot talent voor relativerende humor en frisse kwinkslagen. De Brabander sprak over consumenten die een Mercedes willen voor de prijs van een Polo, over echte en onechte prijsdruk en de onzekerheden van de klant.

Wilt u een impressie zien van deze Refresh? Bekijk dan onze foto’s, het artikel op fonkonline.nl en vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn en Twitter om op de hoogte te blijven van de nieuwe Refresh die in januari 2016 gaat plaatsvinden.

redmint-header

Redmint Refresh met Jos Burgers!

Vanmiddag vindt voor de tweede keer de Redmint Refresh plaats! Met de Redmint Refresh seminars bieden wij u een frisse blik, inspiratie en een moment om nieuwe relaties te ontmoeten. Na de succesvolle eerste editie hebben wij dit keer weer een verfrissende spreker uitgenodigd, namelijk Jos Burgers met als thema: Geef nooit korting! Jos Burgers heeft na zijn studie Bedrijfseconomie jarenlang Marketing en Marktonderzoek gedoceerd waarna hij in het bedrijfsleven is gestapt.

Aanmelden voor vanmiddag is helaas niet meer mogelijk, maar wilt u op de hoogte blijven van onze toekomstige Redmint Refresh seminars, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief (onderaan deze pagina) of kijk regelmatig op onze evenementenpagina Redmint-events.nl.