Time to shine!

We hebben het weer geflikt! Redmint is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de SAN New Kids On The Block award. De tweede stemronde is van start gegaan, en dat betekent dat de tijd is aangebroken om onze plek in de spotlights te claimen.

Daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!  Ga naar fonkonline.nl, selecteer rechts in het blok ‘Vraag van de dag’ onze naam Redmint en stem!

De uiteindelijke winnaar wordt op donderdag 1 juni 2017 bekend gemaakt tijdens de SAN Accenten in Studio21 te Hilversum.

Wij hopen op jouw stem! Alvast bedankt!

Redmint genomineerd voor New Kids on the Block!

Redmint is genomineerd voor de SAN New Kids on the Block. Vandaag gaat de eerste ronde van start waarbij 28 bureaus die in 2016 met kop en schouders boven het maaiveld uitstaken concurreren voor de eerste plaats.

De komende drie weken vinden er enquetes plaatst op fonkonline. De bureaus met de meeste stemmen verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig, stem tussen 6 tot en met 23 februari op Redmint!

Bedankt voor je stem!

Het was je deze week vast niet ontgaan, maar het was een spannende strijd om de nummer 1 positie in de SAN New Kids on the Block 2015 verkiezing!

Ondanks dat wij gisteren even de nummer 1 positie konden behouden, won Young Originals nipt van Redmint en daarom feliciteren wij hen met deze mooie overwinning.

Maar niet getreurd want Redmint maakt nog steeds een kans! De 15 bureaus met de meeste stemmen gaan na afloop van 4 polls onder de 24 bureaus van de Considerationlist door naar de definitieve longlist.

Hou ons dus vooral in de gaten!

Stem vandaag op Redmint voor de titel ‘New Kid on The Block 2015’!

Yes! Redmint gaat als een speer en dat is niet onopgemerkt gebleven! Stichting Adverteerdersjury Nederland/SAN, B&BA en FONK hebben Redmint genomineerd voor de titel New Kid on The Block 2015! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar hebben nog wel jouw hulp nodig!

Ga naar fonkonline.nl, selecteer rechts in het blok ‘Vraag van de dag’ onze naam  Redmint en stem! De uiteindelijke winnaar wordt op 26 mei 2016 bekend gemaakt tijdens de SAN Accenten in Studio21 te Hilversum.

Wij hopen op jouw stem! Alvast bedankt!