Remko Posthuma start als Technology Director bij Goud Uberconnected

Goud Uberconnected zet de volgende belangrijke stap door Remko Posthuma aan te trekken als Technology Director.

Huib Maaskant Creatief Directeur bij Goud Uberconnected

Huib Maaskant Creatief Directeur bij Goud Uberconnected

Het in Amsterdam gevestigde bureau Goud Uberconnected heeft Huib Maaskant aangetrokken als Creatief Directeur.

Even voorstellen: Marjolein Niessen

We hebben een nieuwe gup! Deze week is Marjolein Niessen begonnen bij Redmint als stagiair Grafisch Vormgeving.
Marjolein is vierdejaars studente aan het Nimeto in Utrecht en zal zich tot en met januari ons creatieve team versterken.

Welkom bij Redmint Marjolein!

Even voorstellen: Sophie Haring

Graag stellen we Sophie voor als trainee Grafisch Vormgever. Sophie is student aan het Nimeto in Utrecht en studeert Ruimtelijke Vormgeving. Ze zal tot eind juni Redmint versterken.

Welkom bij Redmint, Sophie!

Carin Plat naar Redmint

Wederom een waanzinnige aanwinst voor Redmint. Carin Plat start 16 januari als senior projectmanager bij Redmint. Zij gaat zich ontfermen over het projectmanagement team en zal daarnaast een aantal accounts onder haar hoede nemen.

Bij o.a. Made in May, Only en Usual Suspects bekleedde zij ruim 10 jaar senior project- en accountmanagement functies en werkte ze op klanten zoals: Agrifirm, Schiphol Real Estate, NS Hispeed, Zwitsal, Prodent en De Telegraaf.

Jeroen Zijp

Nieuw creatief talent bij Redmint!

Graag stellen we ons nieuw creatief talent Jeroen Zijp aan jullie voor. Jeroen heeft een ruime ervaring als designer en komt met zijn creative skills ons team versterken!

De afgelopen jaren heeft Jeroen veel ervaring opgedaan bij VS&P en Vormplan en daarvoor heeft hij gestudeerd aan het Grafisch Lyceum en de Willem de Kooning Academie.

Van harte welkom bij Redmint, Jeroen!

joanna

Nieuwe trainee bij Redmint!

Deze week is onze nieuwe trainee Joanna Schouten bij Redmint begonnen! Joanna is 19 jaar, komt uit Hilversum en studeert Business Management aan de Hogeschool in Utrecht. Zij zal tot en met januari onze projectmanagers ondersteunen met de lopende projecten!

Van harte welkom Joanna!

Maybritt van Asch

Even voorstellen: Maybritt van Asch

Deze week is Maybritt begonnen als trainee Grafisch Vormgever! Maybritt is 4de jaars student aan het Nimeto in Utrecht en zal tot en met februari onze creatieve talenten versterken!

Welkom bij Redmint, Maybritt!