Bekijk onze voorbeelden van advertenties.

vetpercentage meten Tanita packaging weegschaal lichaamsvet

Ready to take on the world.

Redmint helpt Tanita de wereld te veroveren met hun weegschalen met body fat monitor.

Stumpel Boekenbos in Adformatie Magazine

Het door Redmint bedachte Stumpel Boekenbos staat trots te pronken voorin het Adformatie Magazine #2. Het boekenbos is een combinatie van een boekenwinkel en een speeltuin dat Redmint heeft bedacht als shopper experience voor boekenhandel Stumpel in samenwerking met Your Point Of Sale. De Stumpel groep heeft verschillende boekenhandels in Noord-Holland en wilde meer beleving in de winkel om meer traffic to store te genereren. Dit eerste expriment in Almere was een succes en de  boekenhandel wil het Boekenbos stap voor stap door gaan voeren in de andere vestigingen in Noord-Holland om meer beleving te geven.

Het tweewekelijks verschijnende blad Adformatie geeft verdieping en duiding aan het belangrijkste nieuws, brengt achtergronden, cases, interviews en inspiratie die onontbeerlijk zijn voor professionals uit de reclame-, media- en marketingwereld.

Bekijk de advertentie hier.

ad-bericht

Let’s shake things up!

In de nieuwste editie van fonk magazine staat Redmint opnieuw met een prachtige advertentie, opgemaakt door dochterbedrijf Convere.nl. fonk magazine brengt je elke 2 weken in print en als digitaal magazine het belangrijkste nieuws op het gebied van reclame, marketing en media. fonk verrast, inspireert en motiveert.

Lees de nieuwe editie van fonk magazine hier: