Bekijk onze succesvolle activatiecampagnes die wij hebben gedaan voor grote merken.

Ranzijn Elke dag dierendag

Marketingcampagne ‘Elke dag dierendag!’ voor Ranzijn!

60% van de baasjes geeft op dierendag een cadeau aan hun huisdier.

Met het oog op dierendag gaat Ranzijn tuin & dier extra attentie en conversie genereren bij haar doelgroep door middel van een grote overall campagne. Dierendag is op 4 oktober, maar bij Ranzijn duurt dierendag 10 weken!

Redmint bedacht in samenwerking met Ranzijn het concept ‘Elke dag Dierendag‘. Een campagne rondom dierendag waarbij het dier centraal staat.

Bekijk de actie in de online folder.

 

6 miljoen huishoudens binnen handbereik

6 miljoen huishoudens binnen handbereik

Spotta bereikt wekelijks met het gesealde folderpakket 6 miljoen Nederlandse huishoudens. Het bedrijf is de grootste huis-aan-huis folder verspreider van Nederland. Spotta heeft Redmint gevraagd om na te denken over vernieuwende, creatieve uitingen. Deze dienen verrassend te zijn voor de lezers. Diverse creaties zijn uitgewerkt en in productie genomen. Van kartonnen folders die uitgevouwen een kijkdoosje of pop-up-kaart blijken te zijn, geurkaarten, spiegelflyers, geluidskaarten of ‘traytjes’ voor snoepgoed of frisdrankflesjes. Niets is te gek!
Lees hier het interview in Fonk magazine

vomar activatiecampagne

Vomar.nl Activatiecampagne in Amsterdam!

Na de zeer succesvolle activatiecampagne voor Vomar Voordeelmarkt in Almere, was het deze keer de beurt aan Amsterdam!

Vomar Voordeelmarkt is namelijk gestart met een online boodschappenservice op Vomar.nl, waarbij boodschappen tegen de laagste prijs nog op dezelfde dag worden thuisbezorgd. Om dit heuglijke nieuws onder de aandacht te brengen bij de Amsterdammers, bedacht en rolde Redmint een campagne uit.

Bekijk het resultaat!

Vomar Almere activatie

Redmint verzorgt creatieve activatie campagne voor Vomar in Almere!

Redmint is begin april een opvallende activatie campagne gestart voor Vomar Voordeelmarkt in Almere.

Hiervoor heeft Redmint  de gehele ‘Iedereen 10% rijker’ campagne bedacht en volledig van A tot Z uitgerold. Almere is Vomar-rood gekleurd en de inwoners zijn wakker geschud!

Bekijk de activatie voor Almere!